top of page
  • Obrázek autoraVetPark

Otevíráme veterinární kliniku v Mělníku


Veterinární klinika Mělník

Veterinární ordinace MVDr. Radka Bayera, a veterinární klinika U Jonáše, MVDr. Jana Umana, přechází pod společnost VetPark. Spojením obou praxí, rozšíříme nejen působnost, ale především vznikne pro Vaše čtyřnohé kamarády větší a lépe vybavená klinika, ve které bude současně ordinovat více lékařů.


Stávající klienti obou klinik získají výhody zákazníků společnosti VetPark. Sdílení klientské databáze s ostatními klinikami VetPark, Vám umožní bez zbytečných průtahů a složitého předávání lékařských zpráv a výsledků z vyšetření využívat bez obav jakoukoli naši ordinaci, kliniku, nebo nemocnici s týmem zkušených, specializovaných veterinárních lékařů sítě VetPark. Stejně tak se stávající klienti sítě VetPark mohou těšit z rozšíření naší působnosti. Věříme že změna bude pro naše i staro-nové klienty obou původních mělnických veterinárních pracovišť přínosem.


Vzájemná spolupráce jednotlivých pracovišť umožňuje nejen zastupování jinak nenahraditelných odborníků, zejména profesionálních veterinárních lékařů a techniků, ale také umožňuje zákazníkům získat v co nejkratším čase odpovídající péči pro své domácí mazlíčky, pokud není možné určitý zákrok provést vzhledem k technologické náročnosti či požadavkům na hospitalizaci. Každá pobočka VetPark má totiž zázemí a lokální oporu v místně příslušné veterinární nemocnici, kde jsme v případě nutnosti připraveni na jakékoliv výzvy.


Výhod je však mnohem více. Připravujeme nejen posílení technologického zázemí mělnické pobočky, ale díky operativním možnostem sítě VetPark, bude posíleno i personální zastoupení.


Pokud jste z Mělníka či z blízkého okolí, neváhejte nás brzy navštívit!


Více informací o naší pobočce najdete na stránce "Veterinární klinika Mělník"




511 zobrazení
bottom of page