top of page

Nové webové stránky VetPark


Nové webové stránky VetPark

Manažeři společnosti VetPark, ve spolupráci s webmastery Gladio marketing, pro vás připravili zbrusu nové webové stránky.


Naše centrální internetové stránky www.vetpark.cz, které si "naladíte" také na adrese www.veterina-vetpark.com, vám od nyní nabízejí kompletní přehled nad celou sítí VetPark. Nové stránky vám přinášejí informace o našich veterinárních lékařích a technicích, dále užitečné informace jako např. přehled otevíracích dob jednotlivých poboček či rozpis služeb veterinárních lékařů na všech pobočkách.


Na stránkách dále najdete registrační formulář, který vám umožní získat výhody stálého zákazníka již při první návštěvě našich poboček a zaregistrovat vašeho domácího mazlíčka z pohodlí vašeho domova.


Výroba webových stránek, stejně jako stálý servis a dozor, byla předána zkušeným webmasterům partnerské společnosti Gladio Marketing,



Naše pobočky najdete nyní na těchto adresách:









Všechny původní webové adresy VetPark, jsou stále funkční a vždy se jejich pomocí dostanete na tu správnou stránku, kterou hledáte.


Každou naši pobočku dále najdete také na sociálních sítích Facebook, Google+ a Twitter. Jednotlivé webové stránky našich poboček jsou s nimi náležitě propojeny.


Všechny naše stránky jsou propojené systémem blogu, jehož pomocí vás budeme informovat nejen o novinkách ze života našich veterinárních klinik, nemocnic a ordinací, ale také vám budeme vyprávět zajímavé příběhy našich pacientů.


Nejen to, ale i mnoho dalšího najdete na našich nových webových stránkách, stačí jen nalistovat adresu centrální internetové stránky naší sítě: www.vetpark.cz.


Pokud vám na stránkách něco podstatného chybí, neváhejte se obrátit na naše webmastery s připomínkou na email info@gladiomarketing.com




250 zobrazení
bottom of page