top of page

Veterinární klinika Brno otevírá!


Po více než dvaceti letech od otevření první kliniky VetPark v České republice pro vás výrazně rozšiřujeme naši pobočkovou síť, abychom pro vás byli dostupnější. Otevřením veterinární kliniky v Brně od 2.1.2017 na adrese Heršpická 1009 / 11c - H-park hned vedle Pet Centra. Díky tomu nás budou moci naši nynější klienti a samozřejmě i vy navštívit taktéž i v Brně.


Ordinační hodiny nové kliniky jsou Po - Ne 9.00 - 12.00, 13.00 - 19.00.


V případě jakéhokoliv problému nám můžete volat NON-STOP na telefonní číslo +420 725 969 964. Kromě výborné dostupnosti autem, jak z centra tak i z dálnice, se k nám dostanete pohodlně i MHD – autobus 501, zástavka Heršpická. Klienti získají výhody zákazníků sítě poboček veterinárních klinik VetPark. Sdílení klientské databáze s ostatními klinikami VetPark Vám umožní skrze okamžité předávání lékařských zpráv a výsledků z vyšetření, navštěvovat jakoukoli naši ordinaci, kliniku, nebo nemocnici s týmem zkušených a specializovaných veterinárních lékařů.


Veterinární klinika v Brně je kvalitně přístrojově vybavené, nově otevřené pracoviště, na kterém budeme postupně rozšiřovat škálu nabízených služeb. Klinika disponuje čekárnou, ordinační místností, velkou vyšetřovnou s počítačovým tomografem a špičkovým rentgenem, hospitalizací, operačním sálem, meziskladem a zázemím pro personál. Velkou výhodou pro naše klienty je bezplatné parkoviště přímo před klinikou.


V areálu budovy se nachází největší prodejna chovatelských potřeb PetCenter v Brně, rovněž výcvikové středisko pro psy a nově se připravuje psí hotel na profesionální úrovní. Plocha naší kliniky je 130m2.


Pokud jste z Brna či okolí, neváhejte nás brzy navštívit!


Pokud budete chtít vědět co je nového na naší klinice, dejte lajk na naší facebookové stránce.


Prvních 100 z Vás od nás dostane pro svého miláčka dárek.


Více informací o naší pobočce najdete na stránce věnované naší brněnské veterinární klinice.


Těšíme se na vás, veterinární tým VetPark Brno.


489 zobrazení
bottom of page